Disc Sky AB cd, dvd tryckeri!
SNABB

LEVERANS

Disc Sky AB cd, dvd tillverkning!
Header image
 
  

 
 
Välkommen till Disc Sky AB!

DVD produktion!
DVD är det nya och moderna alternativet att överföra digital data som bild, ljud och video på. Det faktum att en DVD skiva rymmer större mängd digital data jämfört med en CD skiva gör det väldigt lätt hanterligt och enkelt att kunna ha en väldigt mycket data på en och samma plats. Desto mer ljud, bild, video och data en skiva rymmer desto behagligare, mer innehållsrik och framför allt mer underhållande innehåll kan du erbjuda dina kunder.

Idag kan man välja mellan två olika typer av DVD skivor. Den ena är vanliga DVD skivor som är förekommande i stort sett över allt. Den andre är så kallade interaktiva DVD skivor.

Precis som en vanlig DVD skiva kan en interaktiv DVD skiva spelas upp på en vanlig DVD spelare. Skillnad mellan dessa två olika DVD skivor är dock att en interaktiv DVD skiva även kan spelas upp på en dator med en hög ljud och bild kvalitet.

Under de senare åren har vi märkt att fler och fler företag vill ha blanka CD och DVD skivor med deras unika logga på som de i sin tur kan bränna sin information på. Självklart erbjuder vi på Disc Sky även denna tjänst och kan därmed erbjuda dig blanka CD och DVD skivor med er företags logga på.

Vi jobbar med allt ifrån stora till mindre klienter så oavsett om du spelar in en film, gör en dokumentär eller har filmat nått evenemang så garanterar vi att uppfylla dina krav och även hjälpa dig med att anpassa lämplig DVD produktion efter dina särskilda behov.

Med hjälp av vår långa erfarenhet och breda kunskap kan vi därför erbjuda dig den bäst tänkbara kvaliteten inom bland annat områdena, replikering, authoring, grafik, komprimering.

Ta gärna kontakt med oss här på Disc Sky idag så kan vi besvara eventuella frågor och ge dig en mer specifik information.

 

 
 

Vi erbjuder bl. a.

dvd-bränning, dvd-omslag,
dvd-pressning, dvd-tryck,
dvd-kopiering, dvd-label,
dvd duplicering, dvd-rom,
förpackning, kartongfodral
offsettryck, screentryck.