Disc Sky AB cd, dvd tryckeri!
SNABB

LEVERANS

Disc Sky AB cd, dvd tillverkning!
Header image
 
  

 
 
Välkommen till Disc Sky AB!

CD produktion!
Genom att välja CD som ett medium att nå ut och kommunicera med andra får du ett interaktivt, kostnadseffektivt och samtidigt unikt sätt att nå ut med din ide eller presentation till så många som möjligt så enkelt som möjligt.

Eftersom all data finns på själva CD så leder det till att informationen laddas betydligt snabbare och enklare än om samma information skulle laddas ner ifrån Internet.
Detta gör att CD är det överlägsna mediet vid distribution av hög kvalitets bilder och video innehåll. Eftersom CD inte behöver någon Internet uppkoppling, ger det dina åhörare förmågan att ha tillgång till din information var som helst, när som helst.

Samtidigt kan CD koppla upp åhöraren till din hemsida, skicka info mellan dig och lyssnaren då det finns Internet uppkoppling.

Våra producenter har bred erfarenhet inom bla CD produktion. Vi har jobbat med en mängd olika klienter både små och stora. Vi har förmågan att hantera alla aspekter inom CD baserade projekt, allt ifrån att hjälpa till med att hitta på koncept, script skrivning till story boarding till video editing.

Ta gärna kontakt med vår kundtjänst idag så kan vi besvara eventuella frågor samt ge dig mer information.

 

 
 

Vi erbjuder bl. a.

cd-bränning, cd-omslag,
cd-pressning, cd-tryck,
cd-kopiering, cd-label,
cd duplicering, cd-rom,
cd-visitkort, kartongfodral
offsettryck, screentryck.